Avalon 2 Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Microgaming
Sjanger:
Videoautomat
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
243
Min mynt:
0,01
Maks mynt:
0,05
Maks innsats:
7,5
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Features
Vurdering:

Spill Avalon II nå:

Generelt om Avalon II Spilleautomat

Avalon II er den nye og forbedrede utgaven av Avalon fra samme spilleverandør, nemlig Microgaming. Og som forventet fra prisbelønnede Microgaming så er Avalon II en automat med flotte funksjoner og masse gevinster.

De har nok en gang lagt gullegget og laget et spill som frister både storspilleren og hobbyspilleren. Temaet baserer seg på det sagnomsuste Avalon som var landet til Kong Arthur og hans modige riddere. Denne gangen er storgevinsten på over 2 millioner kroner!

Det beste er at spillet ikke trenger noen jackpott, for bonusspillene gir så høye gevinster at du vinner en liten formue hver gang!

Bonusspill

I Avalon II så får du hele 8 bonusrunder og alle bonusrundene har unike temaer. Dette inkluderer Lake of Legend, Misty Vale, Whispering Woods, Forest Falls, Hall of Shadows og mange flere.

Dersom du er glad i beretningene om det sagnomsuste Avalon og eventyrene om Kong Arthur og hans modige menn, så kommer du absolutt til å like dette spillet. Gralbonusen er den ultimate bonusen som utbetaler hele 2,4 millioner mynter! Det er med andre ord fullstendig mulig å bli mangemillionær når du spiller Avalon II fra prisbelønte Microgaming.

Og ikke nok med det, innenfor hvert eneste bonusrunde så får du mange spennende valgmuligheter. Du kan blant annet spille terningsspill, velge wildfunksjon med hele 15 gratisspinn og dessuten bruke flere multiplikatorer for å øke vinnersjansene dine til du klekker ut den ene gevinsten etter den andre.

Jackpott

Avalon II har riktignok en egen jackpot, men fokuserer ikke nødvendigvis så mye på den siden den bare er på 750 mynter. Du vinner nemlig enda mer gjennom bonusrundene – men det er godt at Avalon II tilbyr en mindre jackpott siden det uansett bare øker vinnersjansene dine.

Gevinstene du kan vinne med bonusrundene utgjør faktisk en diger gevinst  på over 2 millioner kr, så du kommer nok til å ikke savne svære jackpotter hos Avalon II.

Wild- og scattersymboler

Avalon II gir deg flere wild – og scattersymboler. Avhengig om du er i vanlig spillmodus eller bonusrunder så vil disse symbolene gi deg ekstra gevinster, gratisspinn eller til og med multiplisere gevinstene dine. Totalt sett så gir alle disse symbolene og ekstra funksjonene deg hele 243 måter å vinne gevinster på. Det er ikke så rart at spilleautomaten er superpopulær blant alle typer spillere!

Spesialeffekter

Avalon II har en unikt design med grafikk og lydeffekter som oser av kvalitet. Symbolene består av kjente personer i legenden om Avalon, og hver gang du får en vinnerkombinasjoner så oppstår det kule animasjoner og lydeffekter som er like magiske som selveste Merlins magi!

Spillpanelet er svært enkelt å navigere i, og du har knapper for autospill, innsats, spinn og dessuten er det en utbetalingstabell til venstre på panelet.

Microgaming har gjort det samme med Avalon II som de pleier med andre spill, nemlig fokusere på automatens tema slik at grafikk og lydeffekter er upåklagelige, og selvfølgelig det å tilby spillere store gevinster.

Dette er en suksessoppskrift som gjør at Microgaming sine spill er så populære at spillere ønsker oppfølgere, akkurat slik som Avalon II.

Innsats

Spillere kan velge å satse fra 0,30 til 7,5 pr spinn. Dette er et intervall som passer for de fleste spillere, og gjør at du kan både spille stort og smått.

Det er enkelt å komme i gang med spillingen, og slik som de fleste Microgaming spill så trenger du ikke laste ned programvare for spille. Avalon II kan spilles direkte fra nettsidene til ulike nettcasinoer og lastes straks du starter spillet.

For de som liker å la automaten gå automatisk så har Microgaming lagt til en autospill-knapp, slik at du slipper å trykke på spinnknappen gjentatte ganger.

Oppsummering

Avalon II er nok et bevis på at Microgaming er dyktig på å lage temabaserte automater. Denne automaten følger suksessen til Avalon og tilbyr i tillegg ekstra store gevinster, flere bonusfunksjoner og ikke minst forbedret grafikk, lydeffekter og totalt sett en overlegen spillopplevelse. Avalon II fungerer også på de aller fleste mobile enheter.

Dersom du liker spill med en historie bak, og ikke minst legenden om Avalon og Kong Arthur, så er denne automaten et perfekt valg. Innsatsnivået har også en stor bredde slik at den passer for alle spillbudsjetter.

Legg til at du kan vinne over 2 millioner mynter, og så har du en vinnerautomat i toppklassen. Avalon II kan definitivt anbefales for alle spillere som er glade i temabaserte automater, og ikke minst store gevinster i millionklassen.

Spill Nå

Leave a Comment