Crazy Reels omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Microgaming
Sjanger:
Klassisk Norgesautomat
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,1
Maks mynt:
10
Maks innsats:
20
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Generelt om Crazy Reels Spilleautomat

Crazy Reels er en ny og forbedret utgave av Magic Lines. Spilleautomaten er basert på en av Norges mest populære spilleautomater gjennom tidene, og nordmenn anså denne som en ekte klassiker, spesielt på grunn av den unike bonusrunden. Den har alle de gode elementene til en riktig klassisk automat, nemlig 3 hjul, 5 gevinstlinjer og gode vinnersjanser – og alt er pakket inn med god spillopplevelse. Microgaming har nok en gang klart å levere en topp spilleautomat med høy underholdningsverdi.

Spillets gang

Crazy Reels spilles på lik måte som alle klassiske norgesautomater. Alt du trenger å velge innsatsnivå, satselinjer og deretter trykk på Start-knappen. Du kan velge mynter fra 1 til 10, og det er opptil om du vil satse maks med alle linjer eller ikke. Du kan doble innsats med Dobbel innsats-knappen, og dersom du vinner så er det bare å sette i gang med å doble innsatsen i bonusrunden.

Crazy Reels har et enkelt spillpanel uten fiksfakseri og unødvendig dill-dall. Her får du ekte klassisk spillglede. Automaten har gøyale fruktsymboler som må kommer i en vinnekombinasjon (3 på rad) for at du skal kunne vinne. Automaten har en utbetalingsprosent på hele 95%, fortalt med andre ord så er det svært gode vinnersjanser med Crazy Reels.

Spesielle funksjoner på Crazy Reels

Det som er så utrolig gøy med Crazy Reels er dens unike bonusfunksjon. Når du har vunnet med enn vinnerkombinasjon med f.eks. tre sitroner på rad, så aktiveres automatisk bonusfunksjonen. Først så må du treffe stoppmerket med pilene som går oppover, og deretter kommer du til pillinjene, som har mange navn. Noen kaller dem for Supermeteret, andre for repeterfunksjonen. Uansett så er hovedmålet å stanse pilslyngen på repeter-merket, da vil nemlig spillerunden gjenta seg og du kan doble gevinsten din.

Lengden på pilslyngen er lengre jo høyere innsats du gjør. Dermed kan det fort bli lukrativt å satse høyt når du spiller Crazy Reels. Men på en annen siden så kan du også tape, men siden automaten har så høy utbetalingsprosent så er det stor sjanse for at du vinner tilbake det du taper. Uansett så er du garantert en riktig god spillopplevelse.

Bonusrunde på Crazy Reels

I bonusrunden så er maksinnsatsen økt til svimlende 800 kr, og dette er en stor sum å satse for. Men dersom du vinner blir gevinsten svært stor. Bonusrunden består som nevnt av to ledd, først må du bestå en kort ferdighetstest og deretter stanse pilslyngen på repeter-merket. Pilslyngen kommer til å gå raskt rundt, men med litt trening så blir det lett å stanse den på rett felt. Husk også at jo mer du satser jo lengre bli pilslyngen, og da øker også sjansen for at den treffer repeter-merket. På denne spilleautomaten er det i bonusrunden de store gevinstene kan vinnes. Og til tross for at Crazy Reels ikke har en jackpotgevinst så er det fullt mulig å håve inn store summer, nettopp på grunn av repeterfunksjonen.

Oppsummering

Crazy Reels er en klassisk spilleautomat som vil få fram den nostalgiske følelsen hos mange. Den har også en svært morsom bonusrunde med repeterfunksjon. Til tross for at automaten ikke har en jackpotgevinsten, så er det gode sjanser for å vinne store gevinster. Spillpanelet er enkelt og har få knapper. Det er dessuten enkelt og intuitivt å forstå hvordan spillet fungerer, og det trengs knapt noen innføring. Satseverdiene passer også de fleste spillere. Denne automaten passer for de som er glade i klassiske automater, og som liker enkle bonusrunder. Det kreves litt ferdigheter for å vinne i bonusrunden med de fleste vil klare dette flere ganger. Men uansett om man vinner eller ikke, så byr Crazy Reels på masse god underholdning.

Spill Nå

Leave a Comment