Good Girl, Bad Girl Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
3d, BetSoft
Sjanger:
Videoautomat
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
30
Min mynt:
0,02
Maks mynt:
1
Maks innsats:
150
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Gonzo’s Quest nå:

Generelt om Good Girl, Bad Girl Spillautomat

Good Girl, Bad Girl er et spennende spill fra prisvinnende Betsoft. I dette spillet velger du den gode eller den ondes side eller Good Girl, Bad Girl om du vil. Det er fordeler med begge sider. Dersom du er på den gode siden så kan du vinne oftere, men da er gevinstene mindre, mens på den onde siden kan du vinne større gevinster, men ikke så ofte.

Spillet er fylt med deilig 3D-grafikk, lydeffekter og fengende bakgrunnsmusikk som gjør spillopplevelsen komplett.

Bonusspill

Good Girl, Bad Girl har masse spesialsymboler og bonusfunksjoner som gjør at du kan mangedoble gevinstene dine. Du får muligheten til å spille kvitt eller dobbelt, noe som gir deg sjansen til å doble gevinstene, men også fare for å miste den.

Progressive jackpotter

På lik linje med de mest populære spilleautomatene så er også Good Girl, Bad Girl en spilleautomat med progressiv jackpott. Denne utrolige spennende automaten har nemlig to progressive jackpotter, ettersom du kan vinne både på den godes side eller den ondes side.

For å aktivere den progressive jackpotten så må du få tre eller flere symboler som får frem lykkehjulet. Så er det bare å snurre lykkehjulet og håpe på at lykken er på din side. Og selv om du ikke vinner jackpotten, så får du muligheten til å vinne andre gevinster eller gratisspinn.

Wild- og scattersymboler

Good Girl, Bad Girl har også wildsymboler som gjør spillingen ekstra spennende. Når du får en glorie eller høygaffel så regnes dette som wildsymboler, noe du bør juble for siden automaten gir deg en gevinstmultiplikasjon. Dette gjør at du kan mangedoble dine gevinster.

Med andre ord så er det ikke lett å gå tomhendt fra denne automaten. Men husk – spiller du på på engelens side kan du vinne ofte, men ikke så stort som når du spiller på djevelens side.  Imidlertid kan du også spille på begge sider, da blir gevinstene enda større, men du må også satse mer.

Spesialeffekter

Det som er så imponerende med Betsoft er at de gang på gang leverer unike spillopplevelser. Betsoft har vunnet en rekke prestisjefylte priser for sine spill. Spesielt fordi de har rålekker grafikk, fantastiske lydeffekter og ikke minst kule temaer. Good Girl, Bad Girl har videoanimasjoner i 3D som lett kan sammenlignes med de beste dataspillene i markedet.

Du får med andre ord et kvalitetsspill som vil garantert vil gi deg en flott spillopplevelse, enten du vinner eller ikke. Automaten har et flott design med engelen på venstre side og djevelen på den høyre siden. Knappene på hver side er også tydelig markert på både den gode og den ondes side. Dermed blir det også lett å se når du vinner eller ikke.

Innsats

Good Girl, Bad Girl har opptil 30 spillelinjer. I tillegg har spilleautomaten 5 hjul og 3 rader med symboler. Spillet er veldig intuitivt, ikke minst på grunn av automatens oversiktlige spillpanel. Du finner lett knappene du trenger for å sette i gang Good Girl, Bad Girl.

Både store og små spillbudsjett passer til denne automaten. Myntverdien går fra 0,02 til 1 euro, og innsatsnivået går fra 1-5. Du kan også spille på begge sidene, dvs. både den gode og den onde. Gjør du dette så kan du doble innsatsen med 30 ganger innsatsnivå og myntverdi. På denne måten kan du vinne store gevinster, men også tape raskt.

Det er en egen knapp for maks innsats, slik at du slipper å merke alle spillinjene manuelt. Uansett om du velger å satse høyt eller lavt, så vil denne automaten gi deg en spennende spillopplevelse utenom det vanlige!

Oppsummering

Good Girl, Bad Girl er en 3D-automat fra den prisbelønte spillutvikleren Betsoft. Det innebærer utrolige spillopplevelser, masse bonusfunksjoner, to progressive jackpotter og et unikt spilltema.

Automaten er designet for både store og små spillbudsjett, slik at både storspillere og hobbyspillere kan slå seg løs på denne morsomme automaten.

Good Girl, Bad Girl kommer sannsynligvis til bli en klassiker blant spillerne, og du kommer til å skjønne hvorfor når du prøver automaten. Automaten kan spilles rett av på nettsidene til ulike casinoer, slik at du ikke trenger å laste ned noen programvare. Den fungerer også like godt på mobile enheter som på nett. Good Girl, Bad Girl kan trygt anbefales for alle som liker unike 3D-automater med masse spennende funksjoner.

Spill Nå

Leave a Comment