Greedy Goblins Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
BetSoft, jackpot
Sjanger:
Videoautomat
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
30
Min mynt:
0,02
Maks mynt:
1
Maks innsats:
150
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Features
Scattersymbol:
Features
Vurdering:

Spill Greedy Goblins nå:

Generelt om Greedy Goblins Spilleautomat

Greedy Goblins er en videoautomat levert av den prisbelønte og verdenskjente spilleverandøren Betsoft Gaming. I dette spillet er både grafikk og lydeffekter upåklagelige, og du får en rik spillopplevelse med morsomme funksjoner.

Tema er gobliner eller en slags grønne gnomer, og dersom du er kjent med dette vesenet, så vet du sikkert at gobliner liker alt som skinner og glitrer. Og det er dette videoautomaten handler om, nemlig å få fingrene i de beste juvelene og skattene. Symbolene består av klassiske fantasielementer og underlige fantasifigurer slik som alver.

Bonusspill

Det er mulig å få et bonusspill i Greedy Goblins. For å få til dette så må du få to eller flere Gullalv-mynter på hjulene, og så kommer den grådige goblinen til å plukke dem opp. Dette fører til et ras som gjør at du vinne ytterligere gevinster!

Dersom du får symbolet Book of Secrets på hjul nr. 2 og nr.3 etter et spinn så får du tilgang til alvenes slott. Og der inne kan du trykke på ulike gjenstander og avsløre ulike gevinster. Har du flaks så klarer du å klikke på så mange så som mulig før du treffer ordet «Collect» som gjør at du samler inn gevinstene og går tilbake til hovedspillet.

Progressive jackpotter

Ingen videoautomat er komplett uten en saftig progressiv jackpott eller det spillet kaller «Greedy Jackpot». Denne jackpotten kan bli din dersom du får hele 5 alvesymboler på en gevinstlinje. Men husk at dette kan bare skje dersom du satser maksimalt.

Spillet sier klar i fra når du vinner, og dette gjelder spesielt for jackpotten. Ved hver gevinst går en liane rundt vinnerkombinasjonene og dessuten så blir trerammene fremhevet rundt dem. Du trenger med andre ord ikke være redd for at du går glipp av noen gevinster, eller trykker feil.

Wild- og scattersymboler

Dersom du får tre eller flere velkomstsymboler så kan du vinne opptil 25 gratisspinn. I disse rundene kan du dessuten multiplisere gevinstene opp til 10 ganger! Med andre ord så kan du bli raskt rik når du spiller Greedy Goblins.

Spillet er svært oversiktlig og dersom du er usikker på hva ulike vinnerkombinasjoner gir av gevinster, så er det bare å se på gevinstabellen som ligger øverst til høyre på automaten.

Det finnes mange unike symboler i spillet. Dersom du får Trehussymbolet kan du få opp til 3 gratisspinn, og når du får tre eller flere Elfania-symboler så begynner gratisspinnrunden! Ellers har du også som nevnt Book of Secret som aktiverer toppbonusspillet.

Spesialeffekter

Greedy Goblins har usedvanlig god grafikk og animasjoner, og dessuten svært høy kvalitet på lydeffektene og bakgrunnsmusikken. Noe annet vil man heller ikke forvente av Betsoft, som flere ganger har vunnet priser for sine spill. Videoautomaten har et enkelt spillpanel med Stoppknapp, Spinnknapp og knapper for å velge innsats, myntverdi og dessuten dobleknapp.

Øverst i venstre hjørne kan du se den progressive jackpotten som kan bli din – dersom du er heldig. Symbolene har god grafikk og du ser lett om du har fått spesielle symboler som aktiver ulike funksjoner.

Greedy Goblins kan dessuten spilles direkte på nettsidene til mange nettcasino. Du trenger dermed ikke å laste ned programvare eller vente for å prøve ut dette spennende spillet fra Betsoft.

Innsats

I Greedy Goblins får du velge myntverdier fra 0,02 til 1, og kan satse fra 1-5 på spillelinjene.Totalinnsatsen er på 150 mynter, og er den eneste muligheten for å aktivere bonusspill og få sjansen til å vinne jackpotten. I høyre hjørnet kan du se gevinsttabellen og dessuten spillinnstillingene.

En liten morsom detalj er at hver gang du vinner, så kommer den grønne goblinen på skjermen til å danse og feire seieren som om det var han som vant.

Oppsummering

Greedy Goblins har morsomme animasjoner, gode gevinstmuligheter og fine bonusfunksjoner. For de som er glad i fantasiinspirerte tema, så er Greedy Goblins et perfekt valg. Sammenlignet med andre Betsoft-automater så er Greedy Goblins blant de beste. Dette er særlig sant når det gjelder animasjoner, lydeffekter og musikk. Dette er et kvalitsspill som gir deg en god spillopplevelse, enten du vinner eller ikke.  Greedy Goblins er også tilgjengelig på de fleste typer mobile enheter, slik at du kan spille overalt.

Det at spillet har en progressiv jackpott gjør den svært attraktiv for de som vil prøve lykken og vinne stort. Alt tatt i betraktning så kan denne automaten trygt anbefales.

Spill Nå

Leave a Comment