Immortal Romance Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Microgaming
Sjanger:
Videoautomat
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
30
Min mynt:
0,01
Maks mynt:
0,20
Maks innsats:
60
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Features
Vurdering:

Spill Immortal Romance nå:

Generelt

Immortal Romance er en banebrytende videoautomat fra Microgaming med en spennende bakgrunnshistorie. Microgaming er svært kjent for sine temabasert automater, og skuffer heller ikke denne gangen med Immortal Romance som tilbyr flotte vinnersjanser og en riktig god spillopplevelse.

Temaet er basert på kjærlighetsforhold og intriger blant vampyrer, og både grafikken og musikken har blitt skreddersydd for å gi en helt unik spillopplevelse.

Du kan vinne over 3 millioner mynter på denne automaten. I tillegg har den en herlig bonusfunksjon, og både wild– og scattersymboler som gir deg enda flere vinnermuligheter.

Bonusspill

Bonusspillet i Immortal Romance blir aktivert vilkårlig, slik at det ikke kan aktiveres av bestemte kombinasjoner. Dette gjør spillet enda mer spennende, for har du en smule flaks så blir bonusspillet Wild Desire aktivert når du spiller, og kan du vinne en liten formue! Når du kommer i bonusspillet så kan opptil 5 hjul bli gjort om til jokere. Dette fører til at du kan vinne himmelske store gevinster.

Progressive jackpotter

Immortal Romance har ingen jackpott, men bøter på dette med utrolige vinnersjanser med bonusspillet og høy utbetalingsprosent. Faktisk så er det bare en smakssak om du vil ha automater med jackpotter eller ikke, ettersom mange automater, inkludert Immortal Romance, utbetaler store gevinster som kan måle seg med svært mange jackpotter.

Husk at du kan vinne over 3 millioner mynter med Immortal Romance – dette er med andre ord en automat du kan bli rik av.

Wild- og scattersymboler

Immortal Romance har både wild – og scattersymboler. Dette gjør spillingen ekstra spennende og ikke minst så skaper det flere vinnermuligheter for deg.

Wildsymbolet blir representert av Immortal Romance-logoen, og kan erstatte hvilket som helst av de andre symbolene for å gi deg gevinster. Dersom wildsymbolet er en del av en vinnerkombinasjon, så blir gevinsten like greit doblet. Det er med andre ord ikke lett å gå tomhendt fra Immortal Romance når du først har fått en vinnerkombinasjon.

Scattersymbolet representeres av en gylden løve, som også er merket med «Scatter». Dersom du får 3, 4 eller 5 scattersymboler så blir bonusspillet Chamber of Spins aktivert, og da får du muligheten til å vinne flere gratis runder.

I tillegg så kan du også vinne store svimlende gevinster på opp til 60 000 mynter! Med gevinstmultiplikatorer begynner vi å snakke om store gevinster her!

Dessuten når du havner i Chamber of Spins så dukker det stadig vekk opp stilige animasjoner og du kommer til å møte på vampirer og hekser som står for ulike Chamber of Spins-runder.

Spesialeffekter

Spilleautomaten har god grafikk og lydeffekter som passer temaet helt perfekt. Immortal Romance sitt noe vemodige tema er basert på intriger og kjærlighet blant vampyrer, og blir perfekt komplementert med rolig musikk, og nydelige tegninger av figurene i historien.

Microgaming forbløffer nok en gang med sitt fokus på kvalitet og en topp spillopplevelse. I kjent Microgaming-stil så er spillpanelet helt uten dilldall, slik at spillopplevelsen er i fokus. Du får enkle knapper for antall mynter, maks innsats, og spinnknapp. Utbetalingstabellen kan du se ved å klikke på venstre for saldo-feltet.

Innsats

Immortal Romance er et spill for både storgambleren og de som har mindre budsjett. Du spiller med fem hjul og tre rader. Du kan satse fra 0,01 til 0,20, og bruke 1-10 mynter per innsatslinje. Noe som gir maks 300 mynter for maks innsats. Dette kan være et stort beløp for mange, men husk jo høyere du satser, jo større sjanse er det for å treffe storgevinsten.

Uansett om du vinner eller ikke, så kan vi love deg at Immortal Romance gir deg en unik spillopplevelse fylt med moro og spenning.

Oppsummering

Immortal Romance er en spilleautomat som ikke skuffer, og Microgaming har nok en gang levert en solid automat spekket med gode spillfunksjoner, himmelske gevinster og en utrolig spennende bakgrunnshistorie.

Microgaming har raskt blitt en av spilleverandørene med høyest fokus på temabasert automater, og Immortal Romance er et stjerneeksempel på dette. Tilpasset både for datamaskiner og mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner, er Immortal Romance utrolig populær blant alle typer spillere.

For spillere som liker automater med store gevinster, bonusfunksjoner og gratisspinn – så er denne automaten perfekt. Både storgamblere og de med mindre spillbudsjetter kommer til å elske denne automaten som tar deg med i fortellingen om vampyrer og deres ulykkelige kjærlighetshistorier. Dette bakteppet sikrer en fantastisk spillatmosfære, og har gitt lojale spillere mange gode stunder og gevinster siden den ble lansert med brask og bram. Vi kan uten tvil anbefale Immortal Romance på det sterkeste!

Spill Nå

Leave a Comment