Jackpot 2000 Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Net Entertainment
Sjanger:
Klassisk automat
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,02
Maks mynt:
1
Maks innsats:
10
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Jackpot 2000 nå:

Generelt om Jackpot 2000 Spilleautomat

Jackpot 2000 er en klassisk norgesautomat med herlige fruktsymboler og jokere. Denne spilleautomaten har en jackpot hele 2 000 mynter, og du har mulighet til å doble gevinsten. De fleste vil kjenne igjen denne spilleautomaten som var i nesten alle videosjapper og matbutikker landet rundt.  Det er Net Entertainment som står bak denne herlige spilleautomaten. Nettversjonen er naturtro og har de orginale lydene som den landbaserte versjonen, og i tillegg har den et flott design med enkle knapper og et oversiktlig panel med utbetalingsoversikt på toppanelet.

Spillets gang

Jackpot 2000 er svært enkel å spille på og forstå. Spilleautomaten er basert på den orginale landbaserte automaten, og har dessuten også de samme funksjonene. Spilleautomaten har 3 hjul og 5 gevinstlinjer. Og når du har satset og valgt gevinstlinjer er det bare å trykke på Spinnknappen. Myntverdien går helt ned til 0,02 slik at dette spillet passer for alle spillere. Du kan velge å satse maksimalt ved å trykke på knappen for maks innsats

Når du vinner en gevinst så får du valget mellom å doble gevinsten eller ikke. Da må du spille kvitt eller dobbelt, og du må velge riktig av Joker eller Stjerne. Husk at det 50% for å vinne, og dermed doble gevinsten din! Det blir fort store summer om man dobler og treffer riktig et par ganger.

Spesielle funksjoner på Jackpot 2000

Jackpott 2000 har flere unike funksjoner som raskt kan mangedoble dine gevinster. For det første får du muligheten til å doble gevinstene ved å spille kvitt eller dobbelt. Denne sjansen får du når du vinner en gevinst, og da kan du enten prøve å doble gevinsten eller innkassere gevinsten. Dersom du vil samle inn gevinsten er det bare å trykke på Collect-knappen. Dersom du vil prøve lykken så må du velge riktig av Joker eller Stjerne i kvitt eller dobbelt spillet.

Hvis du vinner i kvitt eller dobbelt får du muligheten til å øke gevinsten din ytterligere. For da får du valget å spille i Supermeteret og der kan du vinne store gevinster. Men innsatsen er også imidlertid mye høyere enn i vanlig spillmodus. På en annen side kan du vinne opptil 10 000 mynter!

Jackpot 2000

I Jackpot 2000 så gjelder det å komme seg inn i Supermeterspillet så raskt som mulig. For det er i denne flotte bonusrunden at du kan vinne stort. Som nevnt ligger toppgevinsten på hele 10 000 mynter! For å komme inn i bonusrunden må du klare kvitt eller dobbelt spillet som gir deg 50% s-anse. Dersom du klarer dette så brukes gevinstene dine som innsats i Supermeteret, og så er det bare å krysse fingrene! Husk at i Supermeteret så får du ikke muligheten til å spille kvitt eller dobbelt.

Oppsummering

Det er ikke uten grunn til at Net Entertainment har vekket til live Jackpot 2000. Dette er en nemlig en klassiker som vil vekke frem gode minner fra spilleautomatenes gullalder. Ettersom myntverdiene går fra 0,02 til 1 så kan denne spilleautomaten spilles av de fleste. Det unike med Jackpot 2000 er den spennende supermeterspillet hvor du får muligheten til å vinne hele 10 000 mynter. Imidlertid er innsatsen mye høyere og man kan ikke spille kvitt eller dobbelt i denne modusen, men på en annen siden så er gevinsten utrolig høy. NetEntertainment skuffer heller ikke når det gjelder lydeffekter og grafikk.

Jackpot 2000 gir god underholdning og ikke minst gode vinnersjanser. Alle som prøver denne flotte klassiske automaten vil garantert ikke angre. Uavhengig om man vinner eller ikke så vil du få det svært gøy.

Spill Nå

Leave a Comment