Joker 8000 Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Microgaming
Sjanger:
Joker
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,10
Maks mynt:
10
Maks innsats:
100
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Joker8000 nå:

Generelt om Joker 8000 Spilleautomat

Joker 8000 er en spennende spilleautomat med klassiske symboler av jokere, BAR og frukt. Spilleautomaten er basert på de gode gamle automatene som en gang tok skandinaviske puber med storm.

Joker 8000 har blitt designet av prisvinnende Microgaming og har et klassisk jokertema. Spilleautomaten har et morsomt og oversiktlig grensesnitt som gjør at du lett forstår reglene.  I høyre hjørne på maskinen er det listet opp hvilke gevinster du får for ikonene Krone, BAR, Vannmelon, Sitron, og Moreller. Som alle gode spilleautomater kommer Joker 8000 med morsomme lyder og blinkende lys som gjør spillopplevelsen ekstra gøy!

Hvordan spille Joker 8000

Joker 8000 er svært intuitiv og morsom å spille. Den har 3 hjul, 3 rader og 5 gevinstlinjer. I tillegg har den også et lite bonusspill som går ut på at du kan doble gevinsten. Du kan spille med en myntstørrelse fra 0,10 til 10, og maks innsats per spinn er på 100 kreditter. Og husk at selv om du kan tape dersom du gjetter feil i bonusspillet, så har du jo 50% sjanse for å vinne!

Grensesnittet er enkelt og oversiktlig. Du har knapper for innkassering av gevinster, endring av gevinstlinjer, og for å justere på myntverdien. Det er enkelt og ukomplisert å spille, og dette gjør at du vanskelig kan trykke på feil knapp og gå glipp av mulige pengegevinster.

Spesielle funksjoner på Joker 8000

Det geniale med Joker 8000 er at spilleautomaten ikke er tynget av masse funksjoner og valg. Joker 8000 er den perfekte spilleautomaten, den har alt den trenger og kun de beste spesialfunksjonene. Dette inkluderer Supermeter som gir deg muligheten til å vinne opptil 8 000 mynter x myntverdien. Etter litt rask hoderegning så blir det store summer!

Når Supermeteret starter så gjelder det å treffe høyest mulig duplikator og så kan du håve inn gevinsten. Du trenger naturligvis ikke å spille Supermeter, og kan fortsette å spille som vanlig, men her ligger storgevinstene!

Ingen Jokerautomater er fullverdig uten en hemmelig jokergevinst, og Joker 8000 skuffer ikke. Dersom to av hjulene får to jokersymboler så får du en mysteriegevinst, og den kan være på mellom 20 og 8 000!

Bonusrunde på Joker 8000

For å starte bonusrunden hos Joker 8000 som også kalles for Supermeter, må du først vinne gevinster over 20 kreditter. Du kan naturligvis spille videre uten å bruke bonusrunden, men når du først har muligheten til å duplisere gevinsten med 8000, så hvorfor ikke?

Husk at du får også en slags bonusrunde med gamblefunksjonen hvor du får sjansen til å doble gevinsten.  Automaten har ingen progressive jackpotter, men gjør opp for dette med faste jackpotter på 2 000 og 8 000.

Oppsummering

Joker 8000 er svært underholdende, har et klassisk spilldesign og spennede funksjoner. Microgaming har atter en gang levert en knakende god spilleautomat. Ettersom Joker 8000 lar deg satse med både store og små myntverdier, så kan du forlenge spillopplevelsen alt etter ditt spillbudsjett. Bonus- og gamblefunksjonen gjør at du raskt kan mangedoble gevinstene dine, og gir det lille ekstra som gjør at spillingen blir uhyre spennende.Til tross for at automaten ikke har progressive jackpotter, så blir det godt kompensert med Supermeter og gamblingfunksjonen.

Det finnes mange jokerautomater på markedet, men ingenting slår en klassisk jokerautomat som Joker 8000. Spilleautomaten gir deg rettferdige muligheter til å vinne, og ikke minst hele tre muligheter til å vinne storgevinster; Supermeter, gamblefunksjon og mysteriegevinst. Det er ikke alle automater som er like rause som Joker 8000 og det er god nok grunn til spille på denne anbefalte spilleautomaten.

Spill Nå

Leave a Comment