Magic Lines Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
BetSoft
Sjanger:
Klassisk automat
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,02
Maks mynt:
2
Maks innsats:
20
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Magic Lines nå:

Generelt om Magic Lines Spilleautomat

Magic Lines er en spilleautomat med et friskt utseende og leveres av prisvinnende BetSoft Gaming. Navnet kommer av at du må klare en ferdighetstest for å få gevinsten din. Dersom du klarer dette så vil spillrunden gjenta seg og du vinner nok en gevinst! Spillpanelet følger det klassiske oppsettet til norske automater, nemlig få knapper og et oversiktlig panel. Dette er vinnerkombinasjonen som har gjort lignende automater populære opp gjennom årene.

Spillets gang

Magic Lines har syv ulike symboler, og for alle vinnerkombinasjonene så får du samme gevinst. Så tre pærer og tre sitroner gir samme gevinst og så videre. Automaten har 3 hjul og 5 gevinstlinjer, en kombinasjon som de fleste klassikere har. Og du kan raskt mangedoble gevinsten ved å bestå en ferdighetstest. Denne testen går ut på at du skal stanse pillinjene slik at det treffer repeterfeltet. Da vil du doble gevinstene og får en ny sjanse til doble gevinstene. Du kan spille med myntverdien 0,02 til 20, og kan dermed satse både stort og smått. Det er kun tre knapper på panelet, og for å starte bonusspillet så må du trykke på knappen for dobbel innsats.

Spesielle funksjoner på Magic Lines

Den mest unike funksjonen på Magic Lines er repeterfunksjonen! Disse magiske linjene gir deg sjansen til å mangedoble gevinstene dine. Som nevnt kan du aktivere repeterfunksjonen ved å først få en vinnerkombinasjon. Dette kan gjøres med hvilket som helst av symbolene, så lenge det er tre på rad. Deretter starter repeterfunksjonen automatisk. Først skal du stanse oppgående piler på Stopp-merket, og deretter setter pillinjene i gang med å gå rundt repeterfeltet. Treffer du repeterfeltet så gjentas runden og gevinstene dine blir doblet.

Det gjelder å utnytte repeterfunksjonen så ofte som mulig. Og en enkel måte å gjøre dette på er å satse maksimalt, for da blir lengden på pillinjene enda lengre, og dermed får du større sjanse til å treffer repeterfeltet. Du vil raskt oppdage at repeterfunksjonen kan bli svært lukrativt for deg!

Bonusrunde på Magic Lines

Bonusrunden på Magic Lines består av repeterfunksjonen som nevnt ovenfor. Og til tross for spillet verken har en progressiv jackpott eller andre bonusrunder, så får du alltid muligheten til å komme i bonusrunden for hver gevinst. I tillegg er det lett å vinne med repeterfunksjonen, noe som gjør at du lett kan mangedoble gevinstene. Spillet er bade uhyre enkelt og samtidig spennende.
Ettersom du kan begynne å satse med små myntverdier så kan det lønne seg å satse smått i begynnelsen dersom du vil se hvordan spillet fungerer. Når du blir vant med å repeterfunksjonen og har opparbeidet deg riktig rytme, så klarer du stadig oftere å doble gevinstene.

Oppsummering

Magic Lines er en enkel, men uhyre spennende spilleautomat som frister med sin unike repeterfunksjon. Følg lysslyngen med piler og stans den på repeterfeltet og få mangedoblet gevinstene. Denne unike funksjonen bryter opp det monotone med ved spilleautomater som hele tiden spinner hjulene. Ferdighetstesten med repeterfunksjonen gjør spillingen litt annerledes, men likevel  svært lukrativt dersom du vinner.

Du kan spille med svært små myntverdier fra 0,02 og oppover. Dermed er det lett å forlenge spillgleden dersom du bare vil ha det litt gøy og ikke nødvendigvis vinne. Men muligheten for å satse stort og få storgevinsten er også naturligvis tilstedet. Dette ukompliserte spillet vil gi mange spillere den gode gamle nostalgiske følelsen atter en gang, og kan trygt anbefales for alle.

Spill Nå

Leave a Comment