Mega Jackpot Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
BetSoft
Sjanger:
Klassisk spilleautomat
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,1
Maks mynt:
1
Maks innsats:
10
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Features
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Mega Jackpot nå:

Generelt om Mega Jackpot Spilleautomat

Mega Joker er nok en klassisk norsk spilleautomat som er basert på den svært populære Super Joker. Og som alle klassiske norske automater så har den et enkelt design, men gode vinnersjanser. Det er BetSoft som står bak denne herlige spilleautomaten med fruktikoner og røde 7-symboler. Den har flere unike funksjoner for øke gevinstene og ikke minst et  høyt kvalitetsnivå når det gjelder både lydeffekter og grafikk.

Spillets gang

Denne herlige automaten har 3 hjul og 5 gevinstlinjer, med andre ord ikke for mange kombinasjoner, men akkurat nok. Det er lett følge med på hva som skjer i spillet,  og du kan spille med myntverdiene 0,1 til 1, med en maksinnsats på 10 mynter. Mega Jackpot er en progressiv jackpottautomat, og dette betyr at du kan håve inn flere millioner dersom du vinner på automaten!

Du starter spillet med å velge myntverdi og deretter antall gevinstlinjer. Husk at for å få den største jackpotten så må du satse maksimalt. En snarvei til dette er å trykke på knappen der det står maks innsats. Antall kreditter, innsats og utbetaling står rett under de tre spillehjulene, og en oversikt over de ulike symbolene og hvor mye du vinner for hver av dem står øverst på spilleautomaten. Alt er laget til enkelt og greit slik at du får maks spilleglede ut av denne klassiske norske automaten.

Spesielle funksjoner på Mega Jackpot

Mega Jackpot har flere unike funksjoner. I standardmodus så må du ha 3 like symboler etter hverandre på en gevinstlinje for å vinne. Når du har vunnet kan du enten innkassere gevinstene eller spille Kvitt eller dobbelt. Da får du muligheten til å doble gevinstene og dette innebærer at du må gjette riktig spillkort; spar eller ruter. Du har 50% sjanse for å doble gevinsten, men også 50% for å miste gevinsten. Dersom du liker å gjøre ting ekstra spennende så vil Kvitt eller dobbelt uten tvil få hjertet til å slå litt raskere.

En annen måte å øke gevinstene på er å overføre det du har vunnet til supermeteret. Da kan du fortsette spillingen med større gevinster, men du må også satse høyere i supermeteret. Når du er i supermeteret så blir nudgefunksjonen aktivert og dette gir deg enda bedre sjanse til å vinne.

Bonusrunde på Mega Jackpot

Mega Jackpot sine bonusspill består av Kvitt eller dobbelt, og Supermeteret. Den største gevinsten kan kun vinnes via Supermeteret, og derfor kan det lønne seg å utnytte så mange bonusrunder som mulig. Maks gevinster i supermeterspillet er 2 000 mynter, men i tillegg har Mega Jackpot en progressive jackpott. Størrelsen på denne storgevinsten ser du på spilleautomatens panel, og er du heldig kan du bli flere millioner kroner rikere etter å ha spilt Mega Jackpot. For å kunne håve inn jackpottgevinsten så gjelder det å satse maksimalt. Det er også fort gjort, bare trykk på maks innsats og så er du i gang!

Oppsummering

Mega Jackpot har et velfortjent navnt spesielt på grunn av de store gevinstene spillerne kan få med seg hjem. En jackpot på flere millioner, bonusspill med Kvitt eller dobbelt og Supermeteret vil gi spillere en svært spennende spillopplevelse uavhengig om de vinner eller ikke.

Hovedattraksjonen ved denne klassiske automaten er jackpotten som kan vinnes dersom man satser maksimalt. Det at jackpotten er progressiv gjør at Mega Jackpot er enda mer spennende enn andre spilleautomater med statiske jackpotter.  Alle disse gevinstmulighetene vil sikre at spillere kommer til å storkose seg med Mega Jackpot, og dersom man er heldig så kan man også bli millionær! Mega Jackpot er dermed definitivt en spilleautomat som alle bør prøve. Spesielt de som er glade i klassiske spilleautomater.

Spill Nå

Leave a Comment