Random Runner Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
BetSoft
Sjanger:
Klassisk automat
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0.05
Maks mynt:
10
Maks innsats:
500
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Random Runner nå:

Generelt om Random Runner Spilleautomat

Random Runner er en herlig fruktautomat som gir deg god underholdningsverdi og ikke minst gode vinnersjanser. Denne spilleautomaten er litt annerledes enn andre med sine to hjuloppsetninger. Dette gjør at Random Runner kan aktivere flere bonusfunksjoner, noe som er perfekt for de som elsker automater med spennende muligheter for å vinne ekstra.  Denne automaten skiller seg også ut ved at du kan “holde” på enkelte hjul dersom du ønsker det, og dermed øke vinnersjansen din.

Spillets gang

Random Runner er en herlig klassisker som en gang fantes som landbasert versjon. Men heldigvis er den nå her i nettversjon, og dessuten i forbedret utgave.

Det er enkelt å komme i gang med Random Runner. Du har 3 hjul og 1 innsatslinje i basisspillet og 5 innsatslinjer i toppspillet. Du kan satse med både små og store myntverdier; 1,5, og 10. Du kan bare satse maks 1 mynt per linje.  For å komme i toppspillet så må du vinne først i basisspillet., og så velge om du vil spille videre i toppspillet eller i vanlig modus. Du risikerer å tape alle gevinstene, men du kan også vinne veldig stort.

Du kan også holde posisjon på ulike hjul og dermed øke vinnersjansen. Bare trykk å en av Hold-knappen for å gjøre dette. Random Runner vil også foreslå hvilke du bør holde, men du bestemmer selv hvem du vil holde på. Spillpanelet er oversiktlig og på høyre side kan du se hvilke kombinasjoner som gir gevinster.

Spesialfunksjoner i Random Runner

Random Runner har mange spesielle funksjoner samtidig som de  har beholdt mange de klassiske funksjonene til norgesautomatene. Dette inkluderer et herlig bonusspill med Supermeteret, Hold-funksjoner og  alltid gevinst på 2 eller flere Krone-symboler.

Hold-funksjonen fungerer ved at du kan beholde et eller flere av hjulene før ditt neste spinn, og slik øke vinnersjansene dine. Random Runner vil også foreslå  når du skal bruke Hold-funksjonen, men det er opptil deg å bestemme.

Supermeterfunksjonen fungerer ved at du velger å delta i toppspillet når du vinner en gevinst. Innsatsen er høyere, men gevinstene er også høyere.

Bonusrunder i Random Runner

Random Runner bonusrunder blir realisert i Supermeteret. Her kan du raskt mangedoble gevinstene dine, men hold på hatten, for her er også innsatsen høy. For å komme deg til bonusrunden så gjelder det å lande på en vinnerkombinasjon. Dette kan gjøres ved å utnytte hold-funksjonen.

For eksempel om du får to like frukter så kan du «Holde» dem ved å trykke på Hold-knappen under hjulene. Så trykker du på Start og ser om du får en lik frukt igjen. Det er større sjanse for at du får en til av den samme frukten, enn tre like av noen andre symboler. Gevinsten du vinner kan du velge å bruke i Supermeteret. Gevinsten blir da brukt som innsats og er dermed billetten din til å håve inn storgevinsten.

Oppsummering

Random Runner er en spilleautomat på nett basert på en klassiker blant landbaserte automater, og vil definitiv vekke frem gamle minner. Bare det alene er grunn nok til å spille Random Runner. Denne spilleautomaten kan by på en rekke morsomme funksjoner, inkludert Hold-funksjonen som øker vinnersjansene betraktelig. Dessuten er spilleautomaten så raue at den gir deg gevinster på 20 mynter hver gang du får Krone-symboler. I tillegg gir toppspillet deg sjansen til å vinne store gevinster. Tre stjerner gir deg en toppgevinst på hele 2 000 mynter. Animasjonene og lydeffektene er utrolig naturtro og kommer fra en prisvinnende spillutvikler. Denne spilleautomaten kan trygt anbefales for alle.

Spill Nå

Leave a Comment