Starburst Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Net Entertainment
Sjanger:
Arkadespill
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
10
Min mynt:
0,01
Maks mynt:
1
Maks innsats:
10
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Features
Vurdering:

Spill Starburst nå:

Generelt om Starburst Spilleautomat

Starburst er en av de mest populære spilleautomatene på markedet. Spilleautomaten blir levert Net Entertainment som har vunnet prestisjefylte premier for sine spill.

Suksessen til Starburst kan sies å være en krystallisering av 80-tallets arkadespill. Kort fortalt har den utrolige animasjoner, fantastisk musikk og ikke minst store vinnersjanser. Temaet er fargerrike stjerner som bokstavelig talt sprenges i kaskader av farger.

Starburst har dessuten en rekke bonusfunksjoner som øker vinnersjansene betraktelig. Spilleautomaten har en utbetalingsprosent på 96.1 %, det er med andre ord vanskelig å gå tomhendt fra Starburst. NetEnt har tydeligvis gjort sitt absolutt beste under utviklingen av Starburst, for grafikken, animasjonene,lydeffektene og den totale spillopplevelsen er i en klasse for seg selv.

Starburst Video

Progressive jackpotter

Starburst gir deg mange vinnermuligheter, så mange at du ikke vil savne en progressiv jackpott. Starburst sin utbetalingsprosent på over 96% gjør at du kan håve inn masse gevinster, som i seg selv kommer til å utgjøre en liten formue. Dessuten kan du vinne opptil 50 000 mynter på et spinn! Hvem trenger jackpotter og bonuser når du kan like enkelt vinne en liten formue med Starburst?

Wild- og scattersymboler

Starburst har et utrolig spennende wildsymbol. Den består av en 8-kantet stjerne som kan erstatte absolutt alle symboler i spillet. Dette innbærer at wildsymbolet kan brukes i alle kombinasjoner, og dette øker vinnersjansene dine betraktelig.

Når du får wildsymbolet så kan du få hele 3 gratisrunder på rad. Innsatsen i disse gratisrundene er den samme som da du vant første gratisrunde. Er du riktig heldig så kan du vinne opptil hele 50 000 mynter! Ikke rart at Starburst er førstevalget blant de som elsker NetEnts spilleautomater.

StarBursts wildsymboler kommer til å bare dukke opp på hjulene 2,3 og 4.  Wildsymbolet aktiverer også en ekstra funksjon. Denne går ut på at utvalgte hjul står stille for øke å vinnersjansene dine. Ikke rart at Starburst har så innmari høy utbetalingsprosent!

Spesialeffekter

Starburst er rett og slett spektakulær når det gjelder spesialeffekter. Krystaller og edelstener kommer til skinne, blinke og glitre mens de lager vinnerkombinasjoner slik at du kan skyfle inn små formuer.

NetEnt har virkelig stått på og laget en førsteklasses automat. Du får nydelig 80-talls bakgrunnmusikk og kule lydeffekter for hvert spinn og spesielt når du vinner. Får du wildsymbolet så kan du forvente deg et fargesprakende spesialeffekt i takt med utrolige lydeffekter. Og selv om Starburst har mye grafikk og effekter så forstyrrer dette ikke selve spillingen, men hever den heller til et helt nytt nivå.

Spillopplevelsen du får med Starburst er med andre ord i sin egen klasse.  Dersom du er en ivrig mobilspiller så kan du glede deg over at spillet er tilgjengelig på både Android- og Apple-plattformer. Og spillet er like bra både på mobile og stasjonære plattformer.

Innsats

Denne spilleautomaten fra Net Entertainment er laget for alle slags folk. Det er stor bredde i innsatsen, og du kan satse fra 0,01 til 1. Innsatsnivåene kan du velge å ha fra 1-10 og maks innsats per spinn er dermed 100 mynter.

Automaten er også svært intuitiv å spille på. Du har 5 hjul og 3 linjer, og vinnerkombinasjonene kan komme i alle retninger, på kryss og tvers, fra høyre til venstre, og opp og ned. Og jo flere nivåer du spiller på jo høyere blir utbetalingen.

Når du har satset og trykket på spinnknappen, så er det bare å vente til du får en vinnerkombinasjon. Når dette skjer så vil spilleautomaten lyse opp som et fyrverkeri med ord som Combo, Super Combo og Big Win. Spillpanelet er oversiktlig og du har både knapp for autospill og maks innsats.

Starburst på mobil

Med tanke på denne automatens popularitet er det ingen overraskelse at du kan spille Starburst på mobil. Automaten støtter de fleste mobile enheter som iPhone, iPad, Android og Windows Mobile. Dette flaggskipet er en del av Net Ents portefølje av mobile spilleautomater som kalles NetEnt Touch. Du kan dermed trygt spille dette spillet når du er på farten.

Oppsummering

Starburst fra velkjente NetEnt egner seg for alle typer spillere. Dette skyldes ikke minst en stor bredde innsatsnivåene, og en høy utbetalingsprosent. Denne spilleautomaten krystalliserer alt som var bra med 80-tallets arkadespill og gir deg gode gevinster. Starburst har unik grafikk, lydeffekter og ikke minst gir deg en spillopplevelse som du sent glemmer, enten du vinner eller ikke.

Spilleautomaten er tilgjengelig på alle typer plattformer, slik at du kan spille dette fantastiske spillet på nettbrett, smartelefon og datamaskiner.

Dessuten kan man spille Starburst rett fra nettsidene til ulike casinoer uten å måtte laste ned programvare. Starburst er stjerneeksempelet på framtidens spilleautomater, og er på langt vei å bli en klassiker. Prøv Starburst og opplev en unik spillopplevelse, og er du heldig så kan du vinne opptil 50 000 mynter. Starburst kan soleklart anbefales for absolutt alle!

Spill Nå

Leave a Comment