Super Joker Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Net Entertainment
Sjanger:
Joker
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,2
Maks mynt:
1
Maks innsats:
10
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Super Joker nå:

Generelt om Super Joker Spilleautomat

Super Joker var en av de mest populære spilleautomatene i Norge før i tiden, men nå har heldigvis Super Joker blitt foreviget i digital form! Faktisk så er Super Joker en forbedret versjon med en høyere utbetalingsprosent på herlige 95%! Spilleautomaten har de klassiske jokersymboler med  fruktsymboler som gir deg gode gevinster hver gang du treffer en vinnerkombinasjon. Spillet har også mange morsomme funksjoner slik som Supermeter og mysteriegevinster!

Spillets gang

Både store og små mynteverdier er dekket, og du kan satse fra 0,2 til 1. Og når du er klar så er det bare å velge gevinstlinjer og trykke på Spin. Dersom du ønsker å spille i Supermeteret så må du satse maksimalt. Innsatsen er mye høyere i Supermeteret, men på en annen side så er gevinstene også større. Dersom du er vågal og satser 100 eller 200 mynter pr spin i Supermeteret så kan du også vinne en hemmeliggevinst ved bare å få en eneste joker!

Spesialfunksjoner på Super Joker

Super Joker har en rekke unike funksjoner som gir deg muligheten til mangedoble gevinstene. For det første har spilleautomaten Jokergevinsten, som er en slags mysteriegevinst. I tillegg har du Supermeteret som gir deg store gevinster, men med høye innsatser. Men dersom du ikke føler at lykken er på din side for øyeblikket, kan du alltids innkassere gevinstene og ikke bruke dem på Supermeteret.

Til tross for at Super Joker er basert på sin landbaserte forgjenger, så skiller den seg ut på et viktig område, nemlig toppgevinsten. Mens den landbaserte forgjengeren kun ga deg toppgevinsten en gang og så måtte du tilbake til vanlig spillmodus, så kan du vinne toppgevinsten gang på gang hos Super Joker. Det er med andre ord ganske lukrativt å spille Super Joker.  Dersom du vil satse maks med en gang, så er det bare å trykke på Maks innsats-knappen og krysse fingrene for at du lander på en vinnerkombinasjon – og med automatens høye utbetalingsprosent så er dette faktisk sannsynlig!

Bonusrunde på Super Joker

Denne spennende spilleautomaten har en klassisk bonusrunde som blir virkeliggjort i Supermeteret. For hver gevinst du vinner så får du valget å spille i Supermeteret. Da går gevinstene inn i Supermeteret som innsats, og husk at innsatsen er mye høyere. Men som nevnt treffer du toppgevinsten så blir det svært lønnsomt.

Ved første øyekast kan Supermeter virke litt komplisert, men dette er bare et bonuspill med høyere innsats. Maks innsats er på 200 mynter, og da kan du vinne mellom 100-2 000 mynter! Du kan også satse lavt, og da er laveste myntverdi 20 eller 40 mynter. I Supermeteret gjelder det å treffe en vinnerkombinasjon av jokerere,  for denne kombinasjon vil gi deg en diger mysteriegevinst.

Oppsummering

Super Joker er en herlig spilleautomat med bade høy utbetalingsprosent og supre bonusfunksjoner. Spillet er ved første øyekast kanskje ørlite grann komplisert pga. Supermeteret, men etter et par spinn så vil du raskt skjønne hvorfor denne spilleautomaten var nordmenns store favoritt. Super Joker gir deg nøyaktig det du kan forvente av en norsk spilleautomat, nemlig god underholdningsverdi og supre gevinster.

Du kan satse med både store og lave myntverdier, slik at både storspillere og hobbyspillere kan få glede over denne maskinen. Både grafikk og lydeffekter er av topp kvalitet, og spillpanelet er enkelt å navigere frem i og gir deg dermed en utrolig fin spillopplevelse. Dette er en spilleautomat på sitt beste, og nå er den tilgjengelig for alle casinospillere. Så ikke nøl med å prøve denne ut, du kommer absolutt ikke til å angre på det.

Spill Nå

Leave a Comment