Super Nudge 6000 Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Net Entertainment
Sjanger:
Fruktautomat
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,1
Maks mynt:
10
Maks innsats:
10
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Super Nudge 6000 nå:

Generelt om Super Nudge 6000 Spilleautomat

SuperNudge 6000 kan høres nytt ut for noen, men faktisk så er dette en sann kopi av den svært populære spilleautomaten Old Timer. Denne automaten var som en farsott i alle kiosker, matbutikker, videosjapper og kjøpesentre i spillautomatenes gullalder. Når du ser denne spilleautomaten så vil den garantert vekke frem nostalgi og følelse av ekte spillglede. Automaten har blitt utviklet av Net Entertainment som også har laget de klassiske automatene Jackpot  6000 og Mega Joker. Automaten har et klassisk fruktema hvor fruktsymboler som druer, appelsiner, og sitroner må komme i vinnerkombinasjoner for å gi gevinster. Automaten har også et veldig stilrent design som gir deg oversikt over spillingen.

Spillets gang

Super Nudge 6000 er faktisk en forbedret utgave av 2000-modellen, men har bevart alle de gøyale funksjonene som gjorde serien populær. Dette er en herlig fruktautomat med tre hjul, fem gevinstlinjer og med en total utbetalingsprosent på hele 97.2%! I tillegg har den det uhyre spennende supermeteret som gjør at du kan mangedoble gevinstene dine.

Du kan velge å satse så lite som 0,1 i myntverdien og opp til 1, slik at du kan tilpasse spillingen toø ditt budsjett. Det er 10 innsatsnivåer, og hver gevinst du vinner kan du bruke for å satse videre i supermeteret. I supermeteret er innsatsen høyere, men til gjengjeld får du 3 nudges eller automatiske flytt som øker vinnersjansene. Du kan få full pott dersom du får tre kronesymboler på rad, da kan du vine opp til 6 000 mynter.

Spesielle funksjoner på Super Nudge 6000

Den mest unike funksjonen på Super Nudge 6000 er naturligvis nudges. Dette er automatisk trekk som spilleautomaten gjør når du spiller i supermeteret. Innsatsen er som nevnt høyere, men du får 3 nudges gjør at du kan vinne gang på gang. I tillegg tilbyr Super Nudge 6000 en hemmelig gevinst hver gang du får tre kronesymboler. Denne mysterigevinsten kan være fra alt fra 300 til 6 000 mynter!

Antall nudges er avhengig av hvor mye den totale innsatsen din er i supermeteret. Dersom du satser 20 mynter så får du 1 nudge, 40 mynter gir 2 nudges og maks innsats på 60 mynter gir deg maks antall nudges, nemlig 3 stykker.

Bonusrunde på Super Nudge 6000

Denne herlige fruktautomaten har sin bonusrunde i supermeteret som nevnt ovenfor. Spillet er en videreføring av Super Nudge 2000, og har fått navnet på grunn av storgevinsten på opptil 6 000 mynter. Dersom du vinner denne storgevinsten så vil du ikke kunne få mer nudges, for da har du vunnet alt som er! Ettersom utbetalingsprosenten er så høy i dette spillet, så lønner det seg å komme seg fortest mulig inn i bonusrunden med Supermeteret, da øker sjansene drastisk for å vinne storgevinsten.

Oppsummering

Super Nudge 6000 er en herlig fruktautomat med en unik bonusrunde. Du får hele 3 nudges som gjør at vinnersjansene blir svært gode.  Spilldesignet er enkelt og ikke komplisert slik at du lærer spillet svært kjapt. Mynteverdiene går fra 0,1 til 10 og dette gjør at du kan satse både stort og smått.

Den store utbetalingsprosenten skyldes supermeteret som gir deg sjansen til å vinne mysteriegevinsten på opp til 6 000 mynter og er samtidig det som er unikt ved dette spillet. Til tross for at du ikke får noen vinnerkombinasjoner i supermeteret, så vil spilleautomaten faktisk hjelpe deg med å vinne. Dette skjer ved at du kan få totalt 3 nudges som skifter på hjulene for å skape en vinnerkombinasjon for deg.

I og med at spillet leveres av en prisvinnende operatør som NetEntertainment så er både grafikk og lyddesign upåklagelige. Dette er en klassisk norsk spilleautomat som vil glede alle som liker gode automater med store gevinstutbetalinger. Super Nudge 6000 er et must for alle og kan dermed anbefales trygt for alle automatelskere.

Spill Nå

Leave a Comment