The Dark Knight Rises Omtale (Spilleautomat)

Automatens egenskaper

Programvare:
Microgaming
Sjanger:
Action, Film, Hollywood
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
30
Min mynt:
0,01
Maks mynt:
0,05
Maks innsats:
7,50
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill The Dark Knight Rises nå:

Generelt om The Dark Knight Rises Spilleautomat

Batman venter på deg i denne utrolige automaten fra Microgaming. The Dark Knight Rises er en et av de beste filmbaserte automatene fra Microgaming som dessuten har produsert en rekke suksessautomater som Terminator 2, Immortal Romance og Avalon II.

I denne automaten kan du bli med den sorte ridderen når han rydder opp i Gothams gater og samtidig håve inn masse gevinster. The Dark Knight Rises har masse gode animasjoner og dessuten filmens suggerende og stemningsfylte soundtrack.

Automaten har høy utbetalingsprosent på nesten 97%! Bonusspill og  toppgevinst er også inkludert, og toppgevinsten er på hele 1,8 millioner mynter! Ja, du leste riktig – for med The Dark Knight Rises så kan du smile hele veien til banken. Les mer under om denne spennende automaten fra Microgaming.

Bonusspill

Denne imponerende spilleautomaten fra Microgaming har ikke spart på hverken bonusfunksjoner eller vinnermuligheter. Du får hele tre bonuspill som vil komme tilfeldig under spillingen.

Det ene er omrokkerende symboler som innebærer at symboler vil flytte seg rundt slik at du får enda bedre vinnersjanser. Det andre er at wildsymbolet kommer til utvide seg på det tredje spillehjulet, noe som gir deg enda større vinnersjanser. Til slutt i slåssmodus så vil du oppleve den episke slåsskampen mellom Batman og Bane samtidig som du får et vilkårlig antall gratisspinn. Og ikke nok med det, du får også en gevinstmultiplikator som kan mangedoble gevinstene dine.

Jackpot

The Dark Knight Rises har en unik jackpott som strengt talt ikke fungerer som vanlige jackpotter. Toppgevinsten er på 1,8 millioner og denne gevinsten kan du få vilkårlig avhengig av innsatsnivå og myntverdi. Til tross for at du ikke vinner denne storgevinsten,  så kan du håve inn masse mynter fra bonusspillene når du får både wild– og scattersymboler. Slik sett kommer du knapt til å savne en tradisjonell jackpott hos The Dark Knight Rises.

Wild- og scattersymboler

Når du får wildsymbolet i The Dark Knight Rises så får du en split-wild-funksjon. Dette går ut på at symboler deler seg i to og du kan få hele to wildsymboler rett ved siden av hverandre. Og da får du garantert en gevinst hver gang dette skjer, fordi du kan få hvilken som helst symbol i kombinasjonen med split-wild.

Scattersymbolet er helt kapittel for seg selv, for dersom du får scattersymboler så starter automaten en episk sekvens fra filmen hvor du ser Batman slåss mot den skumle skurken Bane. Du kan velge hvilken side du vil være på og får hele 10 gratisrunder. Avhengig av hvilken side du velger, så kan du også velge ekstra funksjoner som gir deg enda flere gevinstmuligheter på automaten.

Spesialeffekter

Microgaming har gjort det igjen – de har laget en automat som er 100% tro mot filmen den er basert på. For filmelskere og de som liker fortellingen om den sorte ridderens evige kamp mot skurker i Gotham, så er denne automaten et must. Uansett om du vinner eller ikke, så vil The Dark Knight Rises gi deg en ekte kinofølelse og ikke minst masse spenning.

Hver gang du vinner så spilles det av lydeffekter elller sekvenser fra filmen, og dersom du kommer i bonusrunden så viser automaten den herlige slåsskampen mellom Batman og Bane.

Innsats

The Dark Knight Rises kan spilles av både storspillere og de med mindre spillbudsjett. Et intervall i myntverdien fra 0,01 til 0,05 gjør at du kan satse både stort og smått. I dette spillet får du hele 243 muligheter å vinne på, og dersom du kommer i bonusrunden så øker vinnersjansene.

Det er super lett å spille The Dark Knight Rises ettersom Microgaming har gjort spillknappene oversiktlig og enkle å bruke. Dersom du liker Microgamings sine spill så er The Dark Knight Rises intet unntak – her får du mye spillglede og en real dose med gode vinnersjanser uansett om du velger å satse mye eller lite.

Oppsummering

The Dark Knight Rises er en automat som ikke skuffer og som er på likt nivå som filmen, både når det gjelder spenning, atmosfære og storslagenhet. Det at den også fungerer på mobile enheter er også et pluss!

Automaten har wild– og scattersymboler kombinert med en superstor toppgevinst på hele 1,8 millioner mynter! Og ikke bare det – automaten spiller også av episke scener fra filmen og du får muligheten til å velge side, enten Batman eller Bane.

For filmelskere eller de som bare rett og slett digger en god automat så er The Dark Knight Rises en utrolig automat som vil glede absolutt alle typer spillere.

Spill Nå

Leave a Comment