WhoSpunit Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
BetSoft
Sjanger:
Detektiv
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
30
Min mynt:
0,02
Maks mynt:
1
Maks innsats:
150
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Features
Vurdering:

Spill WhoSpunit nå:

Generelt om WhoSpunit? Spilleautomat

WhoSpunit er en av Betsofts mest spennende spilleautomater. WhoSpunit har et detektivtema hvor du i løpet av spillet kan avdekke hvem morderen er. Spillet er svært interaktivt og tar deg med på et eventyr hvor du skal være etterforskeren og finne ledetrådene som kan avsløre hvem morderen er.

Denne gangen har Betsoft, som er en anerkjent og prisbelønnet spilleverandør, virkelig overgått seg selv. WhoSpunit er nemlig et av de mest unike spillene Betsoft noensinne har laget, og det sier sitt. De har lenge vært en av markedets beste spilleverandører, men med WhoSpunit så har de lagd en milepæle når det gjelder temabaserte automater.

Bonusspill

WhoSpunit har et bonusspill som gir deg en storgevinst. For å komme inn i bonusspillet så må du klare alle nivåene i Detective Mode. Og så må du få Evidence-symbolet , da begynner ting å virkelig ta av. Du skal nemlig avhøre den mistenkte og dette får du bonusgevinster for.

Spilleautomaten er lagt opp slik at du vil gå igjennom forløpet i en etterforskning, slik at bonusrunden kommer til bli en passende avslutningen på en lang etterforskning. Sjarmen med dette spillet er nemlig at du kan leve deg inn i etterforskerrollen mens du vinner gevinster! Noe som er perfekt for de som elsker krimfilmer og –bøker.

Du kan også få gratisspinn på denne interaktive videoautomaten. For få dette så må alle spillfigurene dukke opp på hjulene, og minst 1 person per hjul. Husk også at wildsymboler kun blir aktivert under gratisspinnrunder.

Progressive jackpotter

WhoSpunit har ingen progressive jackpotter, men har imidlertid en rekke unike funksjoner som gir mange vinnersjanser. De som spiller WhoSpunit vil knapt merke fraværet av en progressiv jackpott.  Handlingen er så fengende at man ikke legger merke til det, og dessuten så har WhoSpunit en ganske stor gevinst på opptil 325 000 mynter.

Wild- og scattersymboler

Målet med denne spilleautomaten er å gå videre i handlingsforløpet. Fortalt med andre ord så skal du nærme deg morderen ved å finne flere og flere viktige ledetråder. Du må spille deg frem i historien og spesielle wild– og scattersymboler vil få deg videre.

Du kan samle ledetrådmynter som du kan bruke i etterforskningsmodus, og når du er i denne modusen så kan du bruke myntene til å kjøpe spinn i etterforskningsmodusen. Får du vinnerkombinasjoner så kan du avsløre åstedet for mordet, og hva mordvåpenet og hvem morderen er. Når du endelig avslører den skyldige så kan du starte forhøret og da kan du også vinne store gevinster.

Spesialeffekter

Denne dektektivautomaten har mange flotte spesialeffekter. Persongalleriet i spillet blir levendegjort med deilig 3D-grafikk, lydeffekter og ikke minst kul bakgrunnsmusikk.

Du kommer til å bli bedre kjent med fascinerende personfigurer som den skumle butleren Charles Convington, den alvorlige Dr. Van Austen, søte frøken Eliza Jane og mange flere. Alle personfigurer er tegnet i en slags Tim Burton-stil, noe som gir spillfigurene en unik karakter og et minneverdig utseende. Kort sagt så gjør disse morsomme spillfigurene  at spillingen blir mer innlevelsesrik. Dette er perfekt for de som liker å spille for gledens skyld, og ikke nødvendigvis for å vinne.

Innsats

Spilleautomaten WhoSpunit har 5 hjul og 3 rader. Du kan spille på opptil 30 gevinstlinjer, og maks gevinst er på hele 325 000 mynter! Du kan velge myntverdi fra 0,02 til 0,50 og 1-5 innsats per linje.

Dette gjør at både storspillere og hobbyspillere kan prøve seg på dette spennende spillet fra Betsoft. Handlingen er kanskje kompleks, men spillpanelet er enkelt og brukervennlig.  De fleste nettcasinoer tilbyr også WhoSpunit som klar for spilling rett fra nettsidene deres. Du trenger med andre ord ikke laste ned tung programvare for å spille dette herlige detektivspillet fra Betsoft.

Oppsummering

Betsoft har overgått seg selv med WhoSpunit. Dette er et stjerneeksempel på markeds beste temaautomater. Denne spilleautomaten har en så spennende historie at folk gjerne spiller automaten kun for å løse drapsmysteriet. Betsoft har vært nådelås i sin jakt etter perfeksjon når det gjelder grafikk, animasjoner,  lydeffekter og bakgrunnsmusikk.

De beste programdesignere og spillutviklerne står bak dette unike spillet – ikke rart at Whospunit raskt har blitt en svært populær automat. Den er også tilpasset for mobile enheter og fungerer like bra der!

Selv om automaten ikke har en jackpot, så er storgevinsten ganske svær på hele 325 000 mynter. Det at myntverdien går helt ned til 0,02 gjør at de fleste kan nyte dette spillet uten å bruke altfor mye penger. WhoSpunit kan dermed trygt anbefales for alle som liker sofistikerte temabaserte automater.

Spill Nå

Leave a Comment