Jackpot 20000 Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Relax Gaming
Sjanger:
Joker
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,01
Maks mynt:
10
Maks innsats:
10
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Generelt om Jackpot 20000 Spilleautomat

Jackpot 20000 er en forbedret utgave av den superpopulære Jackpot 6000, og er utviklet eksklusivt for Unibet. Spilleautomaten har 3 hjul og 5 gevinstlinjer. Den har en utrolig spennende jackpotmeter som lar deg doble gevinstene mange ganger. Spilleautomaten har navnet sitt fra det faktumet at du kan vinne 20 000 mynter for hver spillerunde.

Jackpot 20000 har et stilrent design som  gjør spillingen svært intuitiv. På toppen av automaten ser du hvor mye du kan vinne med  ulike kombinasjoner av  klassiske automatikoner som bjeller, moreller, appelsiner, meloner og  ikke minst jokere. Du ser straks at spilleautomaten har et klassisk utseende uten  fiksfakseri, og  som tilbyr ren spillglede.

Hvordan spille Jackpot 20000

For å spille denne gøyale spilleautomaten så starter du med å velge antall linjer. Automaten tilbyr 1-10 innsatsnivåer, og vanlig innsats er 2 mynter på de 5 linjene. Dette gir deg muligheten til å tilpasse spillingen til ditt budsjett og forlenge spillingen dersom du ønsker det. Du kan endre standardinnsatsen  ved å klikke på innsatsknappen. Husk imidlertid at dersom du velger maks innsats så kommer hjulene til å spinne automatisk.

Når du vinner gevinster så får du muligheten til å doble pengene. Dette er svært enkelt, alt du trenger å gjøre er å velge riktig symbol; enten joker eller bjelle. Får du til dette så blir gevinstene doblet! Du kan naturligvis innkassere gevinstene uten å forsøke å doble gevinstene.

Spesielle funksjoner på Jackpot 20000

Sjarmen til Jackpot 20000 er at den har beholdt jokerautomatenes rene og enkle design, og ikke minst har en jackpotmeter.  For de som liker spilleautomater med masse funksjoner så faller muligens ikke Jackpot 20000 i smak. Men spilleautomaten har derimot en unik jackpotmeter. Når du får sjansen til å doble gevinstene så skal du som nevnt velge enten joker eller bjelle symbolet, og da er det fort gjort å få store gevinstsummer.

Automaten har også en ganske morsom og unik funksjon, som gjør at du kan få en reprise av siste spinn. Dette er innmari lurt dersom du vinner store gevinster og vennene dine ikke tror på deg. Du finner valget for dette nederst på spillmenyen – en flott mulighet for å gjenoppleve kombinasjon som gav deg en fet gevinst.

Automaten har ikke autospill, men du bør imidlertid ha i mente at når du trykker på maks innsats så vil hjulene spinne automatisk. Så tenke deg nøye før du spiller med maks innsats, spesielt dersom du vil bare spille med noen få mynter.

Bonusrunde på Jackpot 20000

Jackpot 20000 gir deg også en fin bonusfunksjon. Når du vinner gevinster så får du muligheten til å spille gevinster i jackpotmeteret. Dette innebærer at du automatisk satser 20 mynter per spinn, og det kan bare gjøre når du har kreditter i jackpotmeteret. Dette gir deg store muligheter til å vinne svimlende store gevinster, ettersom alle kombinasjoner av to jokere gir opp til 20 000 mynter i gevinst. Du kan når som helst avslutte jackpotmeteren ved å trykke på innkasserknappen og sikre deg gevinstene dine!

Oppsummering

Jackpot 20000 beviser nok en gang at spilleautomater trenger ikke være preppet med spesielle funksjoner for å kunne tilby den gode spillopplevelsen. Denne spilleautomaten i sann jokerautomatstil gir deg muligheten til å doble gevinstene og dessuten vinne opptil 20 000 mynter i jackpotmeteret. I tillegg kan du skryte til familie og venner med reprise-funksjonen, dersom de ikke tror at du håvet inn gevinster fra denne unike spilleautomaten fra Unibet. Det dukker stadig opp nye automater på markedet, og det kan være vrient å finne seriøse automater. Jackpot 20000 derimot er et sikkert valg, fordi den allerede bygger på klassikeren Jackpot 6000. Dessuten er Jackpot 20000 tilpasset norske spillere. Alt tatt i betraktning så er denne spilleautomaten et godt valg for de som liker klassiske jokerautomater.

Spill Nå

Leave a Comment