Kronesautomaten Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Microgaming
Sjanger:
Klassisk Norgesautomat
Hjul:
ingen
Gevinstlinjer:
ingen
Min mynt:
0,1
Maks mynt:
10
Maks innsats:
40
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Generelt om Kronesautomaten

Kronesautomaten  er den erkenorske spilleautomaten som fantes overalt i landet. Denne automaten var en gjenganger i bensinbutikker, kiosker, kjøpesentre og matbutikker landet rundt. Og nå kan du spille denne herlige automaten igjen på nett – Microgaming har vekket denne knipsemaskinen til live igjen, og nettversjonen er naturtro og gir deg god underholdningsverdi.

Spillets gang

For mange er det svært intuitivt hvordan Kroneautomaten fungerer.  Målet med spillet er å knipse en mynt slik at den faller i en av gevinstmålene. De ulike gevinstmålene har ulike gevinstverdier. Spenningen vil stige når du ser mynten sprette hit og ditt før den endelig lander. Og er du heldig så treffer du et gevinstmål og flere kronestykker blir løst ut. Ulike gevinstmål gir deg også en rekke spesielle funksjoner, slik som bonusspill, gratis mynt og Refill-funksjon.

Du kan bruke enten opp/ned-knappene for å knipse mynte eller trykk knipseknappen med musepilen. Husk at styrken på myntkastet vil avgjøre hvor raskt eller langsomt mynter spretter ut. Med litt trening så vil de fleste klare fint å lande i en av gevinstmålene.

Spesielle funksjoner i Kronesautomaten

Nettversjonen av denne klassiske automaten har alle de unike funksjonene som den landsbaserte versjonen. Når du knipser avgårde mynter så kan du få gratis mynter og dessuten havne i bonusrunden. Dersom du får gratis mynter så kan du doble gevinstene og få en toppgevinst på 20x per mynt. Men dersom gratismyntene bommer så får du også 10 gratisrunder. Fortalt med andre ord, så er det absolutt mange vinnersjanser i denne herlige klassiske kronesautomaten.

Kroneautomaten har også en automatisk spillefunksjon som er markert med to piler om hverandre, trykk på denne knappen for at spillet automatisk skal knipse myntene.

Bonusrunde på Kronesautomaten

Kronesautomaten  har en flott bonusfunksjon som gir deg mulighet til å mangedoble gevinstene. Når du kommer i bonusrunden så blir du sendt til et flippespill-lignende spill. Denne funksjonen fantes ikke i den landbaserte versjonen, men er en unik og spennende variant av bonusrunden.

I denne bonusrunden får 25 baller som spretter rundt omkring, og dersom du treffer en gevinstmål så vinner du. For å komme til bonusrunden så må du sørge for at alle gevinstmålene lyser grønt i standardmodus.  Imidlertid så må du rekke å treffe gevinstmålene innenfor et viss tidsperiode. Gamle gevinstmål vil etterhvert lyse gul, og deretter rødt. Når den lyser rødt så vil den automatisk gå tilbake til vanlig fargen igjen. Med andre ord så må du treffe samme gevinstmål igjen for at den skal begynne å lyse grønt. Men, som nevnt, med litt øvelse så har du god sjanse for å treffe alle gevinstmålene og komme i den spennende bonusrunden.

På hver ende av automaten ligger det plassert en R-merket gevinstmål, disse målene betyr at du får en refillmynter, treffer du en av disse målene så kan få du påfylt med mynter automatisk.

Oppsummering

Kronesautomaten  er en fantastisk norgesautomat som garantert vil få smilebåndet til å trekke på seg. Denne automatens unike egenskap er at den benytter seg av mynter for å vinne. Knipsingen av mynter i seg selv er noe helt uvanlig blant spilleautomater, og nå får alle muligheten til å spille den nostalgiske automaten. Den nye og forbedret bonusrunden gjør spillet ekstra spennende, og ikke minst hever det gevinstene du kan vinne.

Til tross for at Kronesautomaten mangler de vanlige funksjonene til en moderne spilleautomat, så gjør hele nostalgien rundt automaten det verdt å prøve den ut. Man vinner kanskje ikke så mye, men den vil garantert gi deg god underholdningsverdi – og det er nettopp det Kronesautomaten handler om, nemlig den gode spillopplevelsen.

Spill Nå

Leave a Comment