Terminator 2 Omtale (Spilleautomat)

Automatens egenskaper

Programvare:
Microgaming
Sjanger:
Action, Film, Hollywood
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
243
Min mynt:
0,01
Maks mynt:
0,10
Maks innsats:
30
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Features
Vurdering:

Spill Terminator 2 nå:

Generelt om Terminator 2 spilleautomat

Terminator 2 er en utrolig automat fra Microgaming, som er berømt for sine temabaserte automater. Automaten har tema fra Hollywoodfilmen med samme navn, og for de som liker scifi-filmer eller som er fan av Schwarzenegger, så er denne automaten perfekt.

Spilldesignerne bak automaten har sørget for automaten er 100% lojal mot filmens soundtrack, lydeffekter og ikke minst animasjoner. Automaten har dessuten en generøs jackpott som gir deg en liten formue dersom du virkelig har flaks. I tillegg har automaten flere bonusspill og funksjoner som øker vinnersjansene betraktelig.

Bonusspill

Terminator 2 har en virkelig generøs bonusrunde hvor du kan håve inn store gevinster. Men for å komme inn i bonusrunden så må du få et sett med T1000- og T800-symboler. De som er kjent med filmen vet nok at dette representer cyborgene i filmen, og dersom du får disse symbolene så kan du vinne gevinster og dessuten få freespins.

Under bonusrundene så kommer automaten til å spille av scener fra filmen, og du kommer absolutt til bli imponert over den utrolige grafikken. Faktisk så har filmtemaet til denne actionfylte Hollywood-filmen hjulpet til å lage spillet med Microgaming, og resultatet er en automat med en utmerket bonussrunde og herlige animasjoner. Når du kommer i freespins-runden så kan du få opptil fire ganger flere vinnermuligheter!

Jackpot

Terminator 2 tilbyr en solid jackpot, men det er gevinstene i freespins-runden eller i bonusrunden som du prøver å vinne, og helst vil vinne. For når du vinner den, da kan du håve inn en liten formue som gjør lommeboka rund og fin.

Hvis du mot formodning ikke skulle vinne, så vil du absolutt oppleve en spillopplevelse uten like uansett. Microgaming har raskt blitt en av de beste spilleverandørene til å designe automater basert på tv-serier og filmer, og Terminator 2 er et av de beste spillene hittil.

Wild- og scattersymboler

Terminator 2 har både scatter– og wildsymboler. Scattersymbolene representeres av Time Travel Ord-symboler, som riktig nok representerer tidsreisingen i filmen, og dersom du får mange av scattersymbolene så blir freespins-runden aktivert.

Og ikke bare det – automaten har også wildsymboler eller jokersymboler som de også kalles. Dersom du får disse symbolene så kan de erstatte hvilke som helst symboler, med unntak av scattersymbolene, og gi deg flere gevinstsjanser. Men husk det er i bonusrunden at du virkelig kan håve inn storgevinsten, for der får du nemlig hele 1024 måter å vinne på!

Spesialeffekter

Microgaming har i tett samarbeid med teamet bak filmen Terminator 2 laget en automat som er helt lojal mot alt som skjer i filmen. Dette innebærer herlige animasjoner og filmscener fra filmen, og symboler med illustrasjoner av hovedpersonene i denne blockbuster-filmen.

Det karakteristiske synthesizer-baserte soundtracket spiller i bakgrunnen og hver gang du får en vinnerkombinasjon så spilles det av herlige animasjoner.

Til tross for at Terminator 2 har usedvanlig god grafikk, lydeffekter og musikk så er automaten overhodet ikke tung å kjøre. Det betyr at du kan spille direkte fra nettsidene hos ulike online casinoer.

Innsats

Terminator 2 kan spilles med myntverdier fra 0,30 til 3, noe som gir en god bredde slik at alle typer spillere kan prøve seg på denne flotte filmbaserte automaten fra Microgaming. Spillet har fem hjul og tre rader, og kommer med et enkelt spillpanel som gjør at spillingen er både intuitiv og enkel å spille selv om du ikke kjent med automatens tema eller spilloppsett.

Det finnes også en oversikt over utbetalingstabell til venstre for spillpanelet. Det som er så bra med Microgaming sine spill er at de stort sett har et likt design på spillpanel, slik at du kan konsentrere deg om selve spillingen og nyte de ulike temaene automatene har – og denne gangen kan du kjempe mot de onde cyborgene fra fremtiden og samtidig vinne en god slump med penger!

Oppsummering

Terminator 2 er en spilleautomat med et rått tema fra den berømte filmen med samme navn. Grafikken, animasjonene og musikken gir deg en flott spillopplevelse. Dersom du setter pris på en god sci-fi film eller er fan av Schwarzenegger så er denne automaten absolutt et godt valg.

Terminator 2 fungerer på de aller fleste typer mobile enheter som nettbrett og moderne smarttelefoner.

Myntverdien som strekker seg fra både lavt og stort gjør at alle typer spillere kan prøve lykken på dette spillet. Legg til at automaten har både wild– og scattersymboler så har du en perfekt automat for de fleste. Så hvorfor ikke prøve lykken på Terminator 2?

Spill Nå

Leave a Comment