Jack and the Beanstalk Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
Net Entertainment
Sjanger:
Eventyr
Hjul:
5
Gevinstlinjer:
20
Min mynt:
0,01
Maks mynt:
0,50
Maks innsats:
100
Wildsymbol:
Features
Autospill:
Features
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Features
Vurdering:

Spill Jack and the Beanstalk nå:

Generelt om Jack and the Beanstalk Spilleautomat

Jack and the Beanstalk er en eventyrinspirert spilleautomat levert av selveste NetEnt, en prisvinnende spilleverandør. Automaten baserer seg på historien om Jack og bønnestengelsen, som er et av de mest fortalte eventyrene i Norge. Jack and the Beanstalk har 5 hjul, 20 gevinstlinjer og en høy utbetalingsprosent på hele 96,3%. Dette plasserer automaten blant de mest utbetalende automatene i markedet.

Nok en gladnyhet er at den har diger jackpott på hele 600 000 mynter! Du kan med andre ord bli svært rik ved å spille Jack and the Beanstalk.

Bonusspill

Denne automaten tilbyr et unikt bonusspill som aktiveres under gratisrundene. For å komme til gratisrundene så må du først få wildsymboler. I bonusspillet så er formålet å få så mange nøkkelsymboler som mulig og da vil du få fine gevinster avhengig av antall nøkkelsymboler. Du kan lett se hvor mye du kan vinne ved å titte på utbetalingstabellen til venstre for spillpanelet.

Jackpot

Jack and the Beanstalk har en saftig jackpot på hele 600 000 mynter, og dersom du har en porsjon med flaks så kan denne formuen bli din. For å vinne jackpotten så må du spille med maks innsats, men dersom du ikke vinner jackpotten så skal du ikke være lei deg. For Jack and the Beanstalk  tilbyr nemlig en rekke jokerfunksjoner som er beskrevet nedenfor.

I tillegg så kan du også få scattersymbolet. Du vil trolig ikke gå tomhendt fra Jack and the Beanstalk  ettersom utbetalingsprosenten er på hele 96,3%. Dette er et av markedets beste utbetalingsprosenter!

Wild- og scattersymboler

Jack and the Beanstalk  har unike wildsymboler som gjør at du kan vinne virkelig stort. Når du får wildsymboler i spillet så kan disse symbolene kombineres i hvilken som helst gevinstkombinasjon. Og dette innebærer at du kan få opp til 5 ekstra gevinster. Dersom flere wildsymboler dukker opp samtidig så får du enda større gevinster.

Hos Jack and the Beanstalk  så får du også noe som heter Walking Wild. Denne wildsymbolet har en unik funksjon i spillet og hvis du får dette symbolet forflytter det seg til neste og gir deg et gratis spinn. Deretter så forflytter symbolet seg videre til nok et hjul for å gi deg enda flere gevinstmuligheter.

Automaten tilbyr også scattersymbolet, som er skattekisten hos Jack and the Beanstalk . Hvis du får 3 eller flere slike symboler så får du 10 gratisspinn. Innsatsen i disse gratisrundene blir den samme som da gratisrunden ble vunnet.

Spesialeffekter

Jack and the Beanstalk har en utrolig spennende videointroduksjon.  Den har nydelig 3D-grafikk som kan sammenlignes med de beste animasjonsfilmene i markedet, og som gir deg god start på spillet.

Symbolene i spillet er representert med bønnestengler formet som bokstaver, skattekister, geiter, øks og mange andre elementer som du vil kjenne igjen fra eventyret med Jack og bønnestengelen.  Og dersom du er en av de få som ikke kjenner til historien så vil du i løpet av videointroduksjonen få en god innføring.

Hver gang du får en vinnerkombinasjon så blir den tydelig markert. Noe de fleste NetEnt-spill gjør for å sikre at du ikke går glipp av noe under spillingen. Mens du spiller så får du oppleve morsomme animasjoner, flotte lydeffekter og du kan høre fuglene kvitre, ettersom spillet finner sted i landsbyen til Jack.

Innsats

Jack and the Beanstalk  er et en automat for alle typer spillere. Myntverdien går fra 0,1 til 5, og innsatsnivået går fra 2-1000, så her det absolutt mulig å spille både stort og smått.

Du styrer innsatsnivå og myntverdi med enkle knapper på spillpanelet, og når du er klar så trykker du rett og slett på spinnknappen.

Slik som med de fleste NetEnt-spill så har du også en knapp for maksinnsats og autospill. Da slipper du å øke innsatsen og myntverdien manuelt for hver gang du vil virkelig prøve lykken.

Oppsummering

Jack and the Beanstalk er en kjempemorsom spilleautomat fra NetEnt – den samme leverandøren som har utviklet superpopulære spill som Starburst, South Park, Gonzo’s Quest og mange flere. Det er i seg selv er god nok grunn til å spille Jack and the Beanstalk. I tillegg er det et pluss at den fungerer like godt som spilleautomat på mobilen og nettbrettet som på datamaskinen.

Denne automaten har en flott jackpott på hele 600 000 mynter, og masse fine wildsymboler som øker vinnersjansene. Spesialeffektene er nydelig og du får en utrolig spennende videointroduksjon. Jack and the Beanstalk  er en automat for de som liker temabaserte spill med gode wildfunksjoner og store jackpotter. Denne automaten kan trygt anbefales for alle spillere, spesielt fordi den har et innsatsnivå som passer både store og små spillbudsjett.

Spill Nå

Leave a Comment