Old Timer Omtale

Automatens egenskaper

Programvare:
BetSoft
Sjanger:
Fruktautomat
Hjul:
3
Gevinstlinjer:
5
Min mynt:
0,1
Maks mynt:
1
Maks innsats:
10
Wildsymbol:
Cons
Autospill:
Cons
Progressiv Jackpot:
Cons
Scattersymbol:
Cons
Vurdering:

Spill Old Timer nå:

Generlt om Old Timer Spilleautomat

Old Timer er en herlig automat fra prisvinnende BetSoft. Spilleautomaten er en forbedring av Super Nudge 6000. Automatene er nesten like, men det noen forskjeller som gjør Old Timer litt mer spesiell. Spilleautomaten har et klassisk frukttema og dessuten et spennede Supermeter hvor du kan mangedoble gevinstene dine. Spilleautomaten har et enkelt paneldesign som gjør at spillingen er intuitiv, og du kan satse både små og store myntverdier. Old Timer er spesielt designet for norske spillere med klassiske symboler som frukt, bær og bjeller. Fortalt med andre ord, alle de riktige elementene til en suksessautomat.

Spillets gang

Old Timer er en nettversjonen av en klassisk spilleautomat, men med masse forbedringer. Den har et enkelt panel med Innkasser-knapp, Satse-knapp, Maks innsats-knapp og Spin-knapp. Dersom du skal satse maks så kan du gå snarveien ved å trykke på Maks innsats-knappen, uten å trenge å trykke på Satse-knappen flere ganger.  Old Timer gir deg mange vinnerkombinasjoner med sine 3 hjul og 5 gevinstlinjer. Du kan vinne rekke og rad, på skrå og tvers. Og dersom du vinner så får du muligheten til å gå inn i bonusrunden, nemlig Supermeteret. Men dette er naturligvis valgfritt og du kan selvsagt innkassere gevinstene uten å spille bonusrunden.

Hvis du velger å spille bonusrunden i Supermeteret, så må du huske på at innsatsen er mye høyere. Men til gjengjeld så får du også større gevinster. Så her gjelder det å krysse fingrene og håper at du får en vinnerkombinasjon – uansett om du vinner eller ikke så er denne automaten spekka full med underholdning.

Spesielle funksjoner på Old Timer

Old Timer har en unik funksjon i bonusrunden hvor du kan vinne opp til 6 000 mynter. Men dette vil være avhengig av hvor mye du har satset, maks innsats gir naturligvis toppgevinsten. I Supermeteret så kan du få hele 3 nudges, men da må du også satse høyt. Innsatsen i Supermeteret er 20, 40 eller 60 mynter. Og jo høyere innsats jo flere nudges får du, men totalt kan du få maks 3 nudges.

Bonusrunde på Old Timer

Bonusrunden hos Old Timer blir aktivert  når du vinner en gevinst, og da kan du velge å bruke gevinstene i bonusrunden som innsats i Supermeteret eller ikke. Hvis du vil prøve lykken så er dette absolutt en god sjanse til å vinne enda mer. Men husk at innsatsen vil være høyere.  Du kan alltid innkassere gevinstene og spille videre i vanlig modus.

I bonusrunden eller Supermeteret kan du satse med 20, 40 eller 60 mynter. Og du vinner like mye uavhengig av hvor mye du satser. Men til gjengjeld så får du flere  nudges. Nudges er automatiske trekk som gjør at spilleautomaten spinner hjulene noen trekk slik at du får en vinnerkombinasjon. Dermed kan du vinne enda flere gevinster. Maks innsats gir dermed flest nudges. For å få toppgevinsten så må du få tre like symboler, og når du vinner toppgevinsten går spilleautomaten tilbake til vanlig modus.

Oppsummering

Old Timer vil vekke nostalgien hos mange spillere, for hvem glemmer vel denne klassiske automaten som var en fast gjenganger i butikker og kiosker? Spilleautomaten har et klassisk oppsett med enkle knapper, men gode bonusfunksjoner. Supermeteret er uhyre spennende og gir deg store gevinster. Nudges er også et unikt trekk ved denne klassiske norske automaten.

Du trenger ikke å sette deg inn i spillet for å komme i gang. Bare sats og sett i gang moroa – dette er spilleautomat på sitt beste.  3 hjul og 5 gevinstlinjer gir deg god nok sjanse for å håve inn gevinstene. Og ettersom man kan satse både stort  og smått,  så kan  så trenger du ikke et stort budsjett for å spille denne herlige automaten. God underholdningsverdi, gode vinnersjanser og herlige bonuser gjør denne automaten til en soleklar førstevalg for de som er glad i norske spilleautomater.

Spill Nå

Leave a Comment